Oulujoen Kokoomuksen vuosikokous järjestetään 27.3.2018 Kymppi Group Oy:n kokoustiloissa osoiteessa Konetie 20, Rusko. Kokous alkaa klo 17. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen pitää kokouksen aluksi poliittisen katsauksen.

Hallitus piti vuosikokousta valmistelevan oman kokouksensa 15.3., missä viimeisteltiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja muut hallituksen ehdotukset vuosikokoukselle. Vuosikokouksen yhteydessä tehtävänsä jättävä vuoden 2017 hallitus ehdottaa neljää Oulujoen Kokoomuksen toiminnan ja kehittämisen painopistealuetta tälle vuodelle:

  • Viestinnän toimintamallin uudistaminen
  • Aktivoituminen jäsenillemme ja suurelle yleisölle järjestettävässä toiminnassa – tässä on oleellista, että haluamme kaikki halukkaat jäsenemme mukaan toimintaan
  • Jäsenhankinnan tehostaminen
  • Yhteistyön lisääminen Kokoomuksen muiden oululaisten paikallisyhdistysten kanssa

Ehdotus toimintasuunnitelmaksi on lähetetty jäsenillemme sähköpostilla vuosikokouskutsun mukana ja se tulee esille myös yhdistyksen internetsivuille, kunhan vuosikokous on sanonut siitä painavan sanansa.

Viestinnän toimintamallin uudistamiseen liittyy yhdistyksen uusi internetsivusto, joka on julkaistu tällä viikolla. Uuden webbisaitin ylläpito ja sisällön lisääminen on helppoa ja sivustoa tullaan päivittämään viikottain. Tässä maaliskuun blogikirjoituksen teemakuvassa Timppa ja Eero käyvät ankaraa kynämiekkailua siitä, julkaistaanko ko. kynämiekkailukuva uudella webbisaitilla.

Yhdistyksemme viestinnän lisäämisen ja uudistamisen tärkein tavoite on varmistaa jäsentemme tiedonsaanti yhdistyksemme ja Kokoomuksen toiminnasta sekä jäsenistön tyytyväisyys viestintäämme. Uuden sivustomme lisäksi viestintään liittyy myös aiottu jäsenkysely – tarkoitus on kartoittaa jäsenistön toiveet myös tiedonsaantiin liittyen.

Toivotamme kaikki jäsenemme lämpimästi tervetulleeksi vuosikokoukseen!

– Oulujoen Kokoomus ry:n hallitus